e martë, 22 korrik 2008

Trip paling singkat dan paling jimat

Dah lama tak memancing kat laut... hari ini 21hb july pukul 5am aku dengan 3 rakan pergi memancing di laut paka.. kos paling murah cuma bayar duit minyak je.. RM70 main kat unjam darat ngan batu boya patah paka..

kami sampai dilokasi memancing lebih kurang pukul 7am perjalanan mengambil masa 2jam dari jeti paka. tengah syok memancing dapat pulak urgent call dari office ada urgent meeting pukul 4pm.. Aku pun terus mintak tekong balik kedarat. tepat jam 11am kami pun berangkat pulang ke jati... lagi pun ikan dah kurang makan.. masa kami memancing cuma 4 jam je.. memang tak puas tapi nak buat mcm mana... kerja penting lagi lagi pun jati dekat dgn office.

dalam masa 4 jam memancing hasil dia kat bawah tu lah.. hasil individu.... ingat kalau jadi ahad ni nak pergi lagi..he..he.he








5 komente:

Lan tha...

MRJ
yang lain tu aku tak heran tapi..tang T-Shirt tu..aku tabik spring..hehehehe

Anonim tha...

he..he..he.he tu T-shirt pakaian seragam kalau turun memancing lan... he..he..he kasi promote sikit


Papa Mafia

Ted tha...

org ngail kat pasir tu banyok lg dapat ikan.hahahha..atas darat je

Anonim tha...

nice...

1 Name Card 1 Malaysia tha...

nice...